UTSTÄLLNINGEN PÅ DROGFOKUS 2018 ÄR NU FULL!

För frågor rörande utställningen kontakta utstallare@drogfokus.nu.

——————————————————————————————

Vill ni som företag, myndighet eller ideell organisation synas under DrogFOKUS 2018?
Nu finns möjlighet att anmäla intresse för att ställa ut på drogFOKUS 17-18 oktober 2018 i Uppsala.
drogFOKUS är Sveriges största nationella konferens rörande alkohol, narkotika, dopning och tobak (ANDT) och en unik plats för nätverkande. Konferensen arrangeras vartannat år och syftar till att stärka konferensdeltagarnas kunskap inom hälsofrämjande samt förebyggande arbete, behandling, rehabilitering och brottsbekämpning. Konferensen 2016 i Uppsala blev en stor framgång och samlade 1100 nöjda deltagare.
2018 års konferens kommer återigen att äga rum på Uppsala Konsert och Kongress den 17-18 oktober.

Priset för kommersiella utställare är 16 000: – exkl. moms, i priset inkluderas även två konferensbiljetter för monterpersonal (middagen är ej inkluderad).

Intresseanmälan
Välkomna att anmäla intresse för en eller två utställarplatser. I varje utställarplats ingår ett bord á 180×45 cm, en stol samt el. 

  • Ett begränsat antal platser erbjuds ideella organisationer för 7 000: – exkl. moms. I priset inkluderas även en konferensbiljett för monterpersonal (middagen är ej inkluderad). Erbjudandet är fullbokat!

Antal platser är begränsade, först till kvarn. Som utställare får du inte marknadsföra produkter som står i strid med konferensens syfte och du får heller inte dela ut material på andra platser än i tilldelad monter. Konferensen förbehåller sig rätten att göra ett balanserat urval av utställare.
Arrangörsgruppen kommer att samla in alla intresseanmälningar och återkoppla löpande till alla som anmält intresse. Plats kommer att meddelas löpande.