Hur mycket vet du om Jönköping? Gör Jönköpingsquizet, du kan vinna fina priser!

Svara rätt på så många frågor du kan och i prispotten finns entrébiljetter till drogFOKUS 2022 i Jönköping den 26 – 27 oktober!

Du kan svara fram till 3 december 2020.

Tävlingen stängs om:

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Jönköping

Välkommen till Jönköping

Staden som andas entreprenörskap, idrott och natur. Här finns mycket att uppleva, vare sig du är här för en dag eller lite längre. Jönköping har en lång och spännande historia som lämnat spår i form av grevskap, hantverk och tändstickor. Oavsett om du söker nästa äventyr eller bara vill vila ut i en skön hotellsäng kommer du trivas bra här.

Här kan du besöka den kilometerlånga Vätterstranden som ligger mitt i centrala Jönköping, strosa i mysiga gränder och uppleva storslagen natur. Sjunk ner i en skön caféstol med en värmande kopp kaffe eller njut av en välkomponerad måltid. I Jönköping finns det gott om kaféer, restauranger, delikatessbutiker och gårdsbutiker, ja något för alla smaker!

Längtar du bort från stadens brus? I Jönköping har du alltid nära till naturen! Bara ett stenkast bort från stadens centrum hittar du vandringsleder, naturreservat och paddlingsvänliga sjöar. Bland våra vandringsleder kan du välja på allt från spångade leder på Dumme Mosse till mossbeklädda stigar i John Bauers trolska skogar.

Välkommen att utforska, äventyra, ta det lugnt, shoppa, äta och uppleva!