HOTELL

Sweden MEETX AB är den officiella leverantören av hotellrum för besökare till Drogfokus 2022. Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras för dig som registrerad deltagare. Alla angivna priser är i svenska kronor (SEK) inklusive frukost och exklusive 12% moms. Bokning av boende görs i samband med registreringen till konferensen.

Avbokning av hotellrum
Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50 % av rumskostnaden debiteras.
Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80 % av rumskostnaden debiteras.
Vid avbokning från 4 veckor fram till första ankomstdatum är ingen återbetalning möjlig.
Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning.
Avbokningar och/eller ändringar måste alltid ske skriftligen direkt till Meetx på drogfokus2022@meetx.se och inte till hotellet.

Scandic Elmia

Ett modernt inrett hotell längs med E4:an. Här finns moderna möteslokaler och boende nära Elmiamässan och Rosenlundsbadet. Ät gott i Restaurang Köksbaren och utmana kollegan i ett parti biljard. Här bor ni i Fräscha rum där du kan koppla av i fåtöljen med en tidning eller se på TV innan du kryper till kojs i våra sköna sängar.

Enkelrum: från 1473kr/natt
Dubbelrum: från 1688 kr/natt

drogfokus

Elite Stora hotellet

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv. Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och är omsorgsfullt renoverat. Mycket i hotellet är bevarat i ursprungligt skick, bl.a. Spegelsalen som är en av Skandinaviens vackraste festsalar. För oss är det viktigt att du trivs och känner dig personligt omhändertagen.

Enkelrum: 1286kr/natt
Dubbelrum: 1465 kr/natt

drogfokus

Grand Hotell

Ett av Jönköpings mest anrika hotell. Vi är belägna mitt i centrum, vid shopping och restauranger, i samma vackra hus som Jönköpings teater och flera av våra rum har utsikt över Vättern.

Enkelrum: Från 1071/natt
Dubbelrum: Från 1429 kr/natt

drogfokus

RC Hotel, Sport and Business

RC Hotel är ett nybyggt hotell och en sportarena på Elmiaområdet i Jönköping, strax intill Elmia. Hotellet är det perfekta valet för aktiva resenärer med höga krav på komfort och teknik. Förutom hotellet, rymmer anläggningen ca 8000 kvm sport. Inom 200-500 m når man enkelt områdets alla delar som t ex Elmias mässhallar, Kinnarps Arena, Rosenlundsbadet, Rosenlunds IP och Tipshallen. Det finns även en gångväg till naturreservatet Sanna och Sannabadet vid Vättern. Promenaden tar ca tre minuter. I anläggningen finns även RC Sport, RC Bowl, Rc Padel, RC Curling, RC Grill, RC Event och Nordic Wellness.

Enkelrum: 1300kr/natt
Dubbelrum: Från 1400kr/natt

drogfokus

Arrangörer